Provera ispravnosti unetih podataka

niste logovani Registracija za sajt od prošle godine više ne važi!!!
REGISTRACIJA ZA SAJT

Učenici MORAJU da ažuriraju tačnost svojih podataka, naziv škole, mesto, email škole, lični email i da isprave podatke da sadrže naša slova š, Š, đ, Đ, č, Č, ć, Ć, ž, Ž.

Vodite računa da ime i prezime počinju sa velikim slovom ostala su mala.

Primer, ime učenika čije je ime Saša (početno veliko slovo imena a ostala slova su mala) i čije je prezime Petrović (početno veliko slovo prezimena a ostala slova su mala).

Primer, za osnovnu školu Vuk Karadžić, naziv škole bi trebao da bude OŠ “Vuk Karadžić” (ide prvo OŠ pa zatim znak navoda ” pa posle ide naziv škole sa velikim početnim slovom imena i prezimena i onda ide opet znak navoda “).

Primer, za gimnaziju Bora Stanković naziv škole bi trebao da bude Gimnazija “Bora Stanković” (ide prvo Gimnazija sa početnim velikim slovom a ostala slova su mala, pa onda jedno prazno mesto pa zatim znak navoda ” pa posle ide naziv gimnazije sa velikim početnim slovom imena i prezimena i onda ide opet znak navoda “).

Vodite računa da vam budu korektno uneti podaci jer će oni onako kako su uneti biti odštampani na uverenjima i diplomama i nismo odgovorni za ispravnost unetih podataka.