Pripremanje za takmičenje

niste logovani Registracija za sajt od prošle godine više ne važi!!!

Електронска пошта је званичан и ЈЕДИНИ начин комуникације између Организационог одбора Националне Еколошке Олимпијаде, учесника такмичења и школа. Све активности у вези такмичења, литература за такмичење, прелиминарни и званични резултати, обавештења и сатнице постављају се на званичном сајту такмичења.

Национална еколошка олимпијада је онлајн такмичење и све у вези такмичења, пријављивање, вести, обавештења, правила и слично, МОРАЈУ да се прате на сајту такмичења где ученици који желе да се такмиче и њихови ментори и пратиоци имају све неопходне информације у вези тог такмичења. Сајт такмичења се редовно ажурира најновијим информација у вези такмичења.

www.eko-olimpijada.com

У складу са пропозицијама такмичење је за ученике бесплатно, без котизације. Питања за такмичење односе се само на градиво из предложене литературе за такмичење која је бесплатна и онлајн доступна за све пријављене учеснике на сајту такмичења. Из наведене литературе заједно са својим менторима, пратиоцима пријављени ученици се припремају за такмичење и ментор на основу наведене литературе проверава спремност ученика за такмичење.

Поред самосталног припремања и припремања и провере савладаности градива са ментором, постоји и онлајн припремање и провера савладаности градива које није обавезно и које није бесплатно. САМО за оне ученике који желе Онлајн припремање и проверу савладаност градива за такмичење (Екологија Општи део, Екологија Одрживи развој) ова опција је доступна уколико плате котизацију за ову онлајн едукацију.

Другим речима, онлајн припремање и провера савладаности градива за такмичење није обавезно, проверу савладаности градива за такмичење ученици проверавају са својим ментором на основу бесплатне онлајн литературе из које ће бити питања за такмичење. Уколико то није довољно, постоји и опција онлајн припремања и провере савладаности градива које није бесплатно.

Све је то детаљно објашњено на сајту у делу онлајн припремање за такмичење.

http://eko-olimpijada.com/?page_id=267