NACIONALNA EKOLOŠKA OLIMPIJADA 2018

niste logovani 54.224.133.152
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)

 


Page 1 of 37
1 2 3 37


Nacionalna Ekološka Olimpijada je takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola iz oblasti Ekologije. Takmičenje je pojedinačno. Mogu da učestvuju učenici 5, 6, 7, 8 razreda osnovne i 1, 2, 3 i 4 razreda srednjih škola iz cele Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije ili bilo koje druge države (uzrast 12-18 godina).

Школско – 18. марта 2018.  

Окружно – 22. априла 2018. (do 22 h)

Републичко такмичење – 19. маја 2018. у Бору. 

Ученик може сам, може родитељ или Ви као ментор можете да пријавите ученике онлајн преко сајта такмичења

Да би конкурисао за учешће на Националној Еколошкој Олимпијади, сваки ученик треба онлајн на сајту такмичења да попуни електронску Пријаву са траженим подацима. Пријављивањем за такмичење, такмичар прихвата све одредбе Правилника такмичења и слаже се да се његови лични подаци могу користити и објављивати искључиво за потребе наведеног такмичења.

Републичко такмичење за ученике који су стекли пласман са Окружног такмичења, одржава се у Бору.

Финални писмени тест једини је тест на Републичком такмичењу који ученици треба да ураде и има питања из екологије, која се као и за онлајн школско и окружно такмичење односе само на литературу која се налази на нашем сајту такмичења.

Електронска пошта је званичан и ЈЕДИНИ начин комуникације између Организационог одбора Националне Еколошке Олимпијаде, учесника такмичења и школа. Све активности у вези такмичења, литература за такмичење, прелиминарни и званични резултати, обавештења и сатнице постављају се на званичном сајту такмичења.

Национална еколошка олимпијада је онлајн такмичење и све у вези такмичења, пријављивање, вести, обавештења, правила и слично, МОРАЈУ да се прате на сајту такмичења где ученици који желе да се такмиче и њихови ментори и пратиоци имају све неопходне информације у вези тог такмичења. Сајт такмичења се редовно ажурира најновијим информација у вези такмичења.

www.eko-olimpijada.com

 

Што се тиче смештаја, ево линка са преноћиштима у Бору, Брестовачкој бањи и језеру.

LINK 1 SMEŠTAJ     LINK2 SMEŠTAJ    LINK3 SMEŠTAJ


Page 58 of 58
1 56 57 58